Skip navigation

Problems accessing site using Chromebook

Post

Back to the top

Problems accessing site using Chromebook

For the last week my Chromebook hasn't been able to access the forum site. I'm doing this on an old windoz laptop. Its rubbish but works!

Is there a problem or is it my Chromebook? Everything else works fine on it. I've shut it down and restarted and its got all the latest updates on it.

It comes up with;

This page isn't working

If problem continues, contact the site owner

HTTP ERROR 431



According to googly that error on chrome is due to;

 
The HTTP 431 Request Header Fields Too Large response status code indicates that the server refuses to process the request because the request's HTTP headers are too long. … 431 can be used when the total size of request headers is too large, or when a single header field is too large

1983 Mars Red 1.8 Golf GTI
1987 Alpine White 1.8 Clipper Cabriolet

The trouble with doing nothing is that you never know when you are finished.

Post

Back to the top
have you tried deleting the cache(history) from browsers?

and then try the basic home address


Forum home - The Mk1 Golf Owners Club

good luck

On the drive
T25 Diesel…sameoldblueshiŁ (currently under resto)
Rocco gt2….1990 secret 2…(currently under resto)
Mk4 99 1.8t indigo blue Gti with 43k miles
Caster 93 clipper JH Green cabby
Snowy 91 GTi White cabby( sat waiting for inspiration)
Myvalver 89 GTi Grey mk2 16v
Yuppy Flu 91 GTi Flash Red Sportline


 Golf mk1 owner's club on Spotify

Mk1 golf owners club playlist: Golf mk1 owner's club playlist - YouTube

Post

Back to the top
Early-1800 , I had exactly the same today half way through the MFA post!! 😱😩

Did a bit of googling and found that a history clear would sorted it….. and it did. 👍
0 guests and 0 members have just viewed this: None.